Zupy:(350ml)
- Ostra zupa rybna -0,3l/12 zł
- Zupa rybna szczawiowa –0,3l/16 zł
- Węgierska zupa rybna- 0,3l/16 zł
- Zupa ze śledziem- 0,3l/16 zł
- Nicejska zupa rybna -0,3l/16 zł
- Żurek z wędzonym pstrągiem –0,3l/ 16 zł
- Grochówka na wędzonym sumie- 0,3l/16zł
- Grzybowa rybna zupa 0,3l/16zł
- Zupa rybna botwinkowa – 0,3l/16 zł
Ryba:
- Pstrąg smażony , ziemniaczki lub frytki/surówka lub risotto z warzywami -32 zł
- Pstrąg po kaukasku (duszony w białym winie z ziołami) – 30 zł
- Karp smażony (filet), ziemniaczki lub frytki/surówka lub risotto z warzywami - 40 zł
- Karp ze szpinakiem i ciecierzycą- 32 zł
- Karp duszony w kiszonej kapuście z suszonymi śliwkami -35 zł
- Sum smażony(filet),ziemniaczki lub frytki /surówka lub risotto z warzywami - 32 zł
- Sandacz smażony(filet), ziemniaczki lub frytki /surówka lub risotto z warzywami -40 zł
- Halibut smażony(dzwonka),ziemniaczki lub frytki/surówka lub risotto z warzywami-40zł
- Sandacz po turawsku (duszony w warzywach) 36 zł
- Sandacz smażony na gołąbkach z kurkami i czerwona kapustą(duszone w czerwonym winie) z sosem kurkowym - 39 zł
- Sandacz opiekany w szynce szwarcwaldzkiej ,z żółtym serem , ziemniaczki lub frytki/surówka lub risotto z warzywami -43 zł
- Sandacz smażony,podany na puree porowo-ziemniaczanym z tymiankiem z sosem na bazie porto -42 zł
- Sandacz curry (ryż )-36 zł
- Sandacz zapiekany w kremie śmietanowo- chrzanowym – 36 zł
- Sandacz z sosem borowikowym ,ziemniaczki lub frytki/surówka lub risotto z warzywami - 40 zł
Dania z ryb:
- Gulasz portugalski z filetem z ryb -22zł
- Gołąbki z kaszą jęczmienną i filetem z ryb, sos słodko-pikantny- 2szt/20 zł
- Pierogi z twarożkiem i wędzonym pstrągiem -6szt/16
- Pierogi z farszem z karpia z sosem śmietanowo - musztardowym -6szt/20 zł
- Pielmienie z sandaczem w masełku,podane ze smietaną -20szt/22 zł
- Burger z sandaczem i sosem kaparowym -20 zł
- Fishburger-bułka ze śledziem =12 zł
- Fishburger-bułka z kotletem rybnym i sosem czosnkowym(sałata,pomidor) -15 zł
- Kotleciki domowe rybne,ziemniaczki opiekane/surówka lub risotto z warzywami -22 zł
- Zapiekanka z sandaczem, z ryżem i warzywami- 37 zł
- Placki ziemniaczane nadziewane wędzonym pstrągiem,podane z sosem czosnkowym -20 zł
Przekąski:
- Śledzik pod wiosenną sałatką – 150gr/13 zł
- Śledziki w zalewie cytr-miodowej -150gr/13 zł
- Sajgonki z nadzieniem warzywno-rybnym ,sos - 8 zł/2szt
- Tatar ze sledzia – 250gr/ 22zł